Prémiové polarizačné okuliare OPTISIA za najnižšiu cenu na trhu! Len 39,50€. Akciu predlžujeme do 30.6.2024
Nájdete v 24 optikách po celom Slovensku 

Milí zákazníci, krásne slnečné dni milujeme rovnako tak ako aj vy. Milujeme “slniť sa” a samozrejme vyzerať pri tom trendy. Čo však neobľubujeme, je byť nepríjemne oslnení odrazom lúčov od vodnej hladiny, či vozovky pri šoférovaní. Určite nám dáte za pravdu, že je to nepríjemný pocit a rovnako tak ho neobľubujete ani vy. Vieme, že vás to trápi a preto sme sa rozhodli vám priniesť polarizačné slnečné okuliare prémiovej značky OPTISIA, za bezkonkurenčnú cenu len 39,50€. Aby si pohľad bez žmúrenia či nepríjemného oslnenia mohol dopriať naozaj každý. Pre veľký záujem predlžujeme akciu do 30.6.2024. 

Čo všetko Vám OPTISIA slnečné okuliare s prémiovou polarizáciou prinášajú?

OPTISIA je značka navrhnutá a dizajnovaná tímom skúsených odborníkov a uznávaných výrobcov. Ponúka spojenie módnych a technologických trendov za neuveriteľne dostupnú cenu. Vo svojej novej kolekcii 2024 ponúka moderné a nadčasové tvary, široký výber farieb a prevedení, takže si vyberie naozaj každý. V cene 39,50 EUR získate okrem nadštandardne kvalitného rámu aj 100% ochranu očí pred nebezpečným UV žiarením, vďaka UV filtru 400, ktorý absorbuje 100% UVA a UVB žiarenia.  Prémiová polarizácia Vás ochráni pred nepríjemnými odleskami zo slnečných lúčov, tvrdenie a ochranné úpravy zabezpečia odolnosť šošovky.

To nie je všetko!

Okuliare svetovej značky OPTISIA určujú budúcnosť v optickom biznise nie len svojim dizajnom, kvalitou rámov a skiel, ale aj technológiou virtuálneho zrkadla, vďaka čomu viete mať Očnú Optiku MANIA priamo doma. Vyberajte a skúšajte polarizačné slnečné okuliare len za 39,50 EUR v pohodlí domova cez našu virtuálnu očnú optiku MANIA.

OPTISIA

Inteligentná voľba pre Vaše oči

Polarizačné slnečné okuliare značky OPTISIA nájdete vo všetkých našich optikách po celom Slovensku. Viac o ponuke v našich prevádzkach.