59,50 eur za dioptrické okuliare? Pre veľký záujem predlžujeme akciu!

Milí zákazníci, pre veľký záujem predlžujeme akciu na dioptrické okuliare vrátane skiel len za 59,50 eur*. Doplnili sme nové modely, rôzne farebné prevedenia, aby ste si našli okuliarový rám práve v štýle, ktorý vám najviac pristane.

Uvedomujeme si náročnosť dnešnej doby, kedy rozhodovanie sa o tom, na čo vynaložiť každé jedno euro v domácnosti je veľmi ťažké. Preto sme sa rozhodli vám pomôcť, aby dôležitá zdravotná pomôcka, akou sú dioptrické okuliare, bola dostupná pre každého. Cena 59,50 eur* za okuliare vrátane dioptrických skiel, hovorí za všetko. 

Musíme sa vám však s niečím priznať. Ono, to nie sú len také obyčajné okuliare. Dioptrické okuliare svetovej značky OPTISIA určujú budúcnosť v optickom biznise nie len svojim dizajnom, kvalitou rámov a dioptrických skiel, ale aj technológiou virtuálneho zrkadla, vďaka ktorému môžete mať Očnú Optiku MANIA priamo doma. Vyberajte a skúšajte okuliare za 59,50 eur* v pohodlí domova cez online katalóg alebo na optisia.sk.  

Milujete skôr tradičné nakupovanie v kamennom obchode? Okuliare značky OPTISIA nájdete vo všetkých našich optikách po celom Slovensku. Zoznam nájdete tu

Kvalita popredných svetových značiek sa neskrýva len v okuliarovom ráme OPTISIA, ale aj v dioptrických sklách. V cene získate nie len okuliarový rám, ale aj dioptrické sklá s prémiovou antireflexnou a hydrofóbnou úpravou, ktorá zlepšuje optické vlastnosti a kvalitu videnia.
Bolo ťažšie ako kedykoľvek predtým dosiahnuť pre Vás tak skvelú cenu, ale ako je u nás už zvykom, pre našich zákazníkov robíme maximum. A preto v cene 59,50 eur* získavate aj meranie zraku ZADARMO. Zrak vám zmeriame odborne, bez čakania a presne vtedy, kedy to najviac vyhovuje Vám.

S nami si môžete byť istí, že nakupujete za najlepšiu cenu na trhu, za najlepšiu cenu, akú môžete v tomto čase získať. Avšak, nič netrvá večne, ani táto limitovaná ponuka. Či už si vyberiete svoje nové dioptrické okuliare online prostredníctvom virtuálneho zrkadla alebo v niektorej z našich prevádzok, bombastickú cenu 59,50 eur* vám garantujeme.

Najbližšia prevádzka:

Nakúpiť online:

Meranie zraku ZADARMO:

*V bezkonkurenčnej cene iba 59,50 eur za kompletné dioptrické okuliare získavate jednoohniskové šošovky z extra tvrdeného materiálu s indexom 1,5 a navyše aj prémiovú antireflexnú a hydrofóbnu úpravu pre čistejšie a ostrejšie videnie. V cene 59,50 eur je zahrnutý aj kvalitný a štýlový okuliarový rám svetovej značky OPTISIA z kolekcie SILVER.